Rólam

Gyebrovszki Hajni vagyok, dekoratőr és lakberendező. 2018-ban végeztem el a képzést a Szimultán Művészeti Iskolában, de lélekben kicsit mindig is lakberendező voltam. Amióta az eszemet tudom a Nagyi lakberendezési magazinjait bújtam, akárhol jártam azon kaptam magam, hogy morfondírozok mit hogyan alakítanék át az adott otthonban.

Mégis, mire a pályaválasztáshoz kerültem, lebeszéltek a lakberendezésről, majd felnőtt fejjel, munka mellett jöttem rá, hogy mégis csak ezzel szeretnék foglalkozni. Hááát, jobb később, mint soha! Persze jó pap holtig tanul, igyekszem is ehhez tartani magam, hiszen lépést kell tartani az új trendekkel, hogy mindig képben legyen az ember lánya.

Amit még jó, ha tudsz rólam, az a határtalan maximalizmusom jó adag öniróniával megspékelve. Az előbbi gondoskodik arról, hogy ne kerülje el semmi a figyelmemet, az utóbbi pedig biztosítja, hogy jól szórakozz a közös munka során.

És miért is jó ha lakberendezőt fogadsz? A válasz röviden: profizmust kapsz. Mindenhol azt olvasni, hogy ezzel spórolsz. Erre gondolom te is felteszed a kérdést: ‘mégis hogyan?’.


Többek között azzal tudok segíteni neked, hogy egyben látom a nagy egészet, a lakás előnyeit és a hátrányait. Tudom, hogyan hozzam ki az előnyökből a maximumot és hogyan rejtsem el, vagy tegyem hasznossá a hátrányokat. Látom minek hol lenne a legpraktikusabb helye, segítek megtalálni, hogy színben, anyagban, formavilágban, stílusban mi mivel passzol össze. Segítek, hogy hol kell kezdeni és mi lesz az utolsó simítás, hogy így a legoptimálisabb sorrendben haladjon majd kis otthonod szépülése.

  • Lehet, hogy konkrét elképzeléseid vannak, de elakadtál és csak egy kis útmutatásra van szükséged?
  • Lehet, hogy csak a választásnál, beszerzésnél kérnél helyben segítséget?
  • Lakásod vagy épp esküvőd dekorálását bíznád szakavatott kezekre?
  • Meguntad otthonod jelenlegi hangulatát, elrendezését és csak egy kis “frissítést” szeretnél nagyobb átalakítások nélkül?
  • Vagy épp mindent felforgatnál, a nulláról újrakezdenél és 3D látványtervekre lenne szükséged?
  • Lakásvásárlás előtt állsz, de nem vagy biztos benne, hogy a kiszemelt ingatlan igényeid szerint alakítható?
  • Kiadni vagy eladni szeretnéd az ingatlanodat, de nem tolonganak az érdeklődök és tanácstalan vagy, hogyan tehetnéd csalogatóbbá?

Rám bízhatod a dolgot, én majd felöltöztetem az otthonodat!

Ars poetica

“Az ördög a részletekben rejlik”. Ezt a mondatot valószínűleg sokszor fogod még hallani tőlem. És hogy mit is takar ez pontosan? Hiszem, hogy apró dolgokkal is el lehet érni egy adott hangulatot, vagy épp a wáááooo hatást. Mindezt anélkül, hogy milliárdokat költenél, de mégse tűnjön gagyinak. Sőt, az igazán jó összkép akkor áll össze, ha minden egyes apró elem jól meg van komponálva, összhangba hozva az egésszel.

Egyik stílust sem preferálom külön, vagyis mindegyiket imádom, nincs kedvenc. A lényeg az egyediség, és hogy az adott lakás tükrözze lakója személyiségét, ízlésvilágát, minden igényt és a praktikusságot szem előtt tartva.

Lelkes bútorfelújítóként a környezettudatosság és az értékek megőrzése fontos szempont a munkám során. Stílusváltást, vagy akár teljes felújítást szeretnél, de van pár tárgy, bútor amihez ragaszkodsz? Jól bevett gyakorlatom a “gombhoz a kabátot” módszer, így megtalálom az új enteriőrben is kedvenc tárgyaid helyét eredeti vagy új formában.

Ha kíváncsi vagy az eddigi munkáimra, csekkold a referenciákat. Jó szemezgetést!